سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری باعث رونق همه‌جانبه چهارمحال و بختیاری می‌شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف به‌ویژه حوزه گردشگری باعث رونق همه‌جانبه و تسریع در روند توسعه استان می‌شود.

به‌گزارش میراث‌آریا، جعفر مردانی گرم‌دره شامگاه یکشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در نخستین همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری گفت: سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در حوزه‌های گردشگری، اقتصادی، فرهنگی، هنری، علمی، ورزشی، معدنی و کشاورزی عامل اصلی شکوفایی در چهارمحال و بختیاری می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری تعامل مردم و برنامه‌ریزی‌های جامع در مسیر توسعه چهارمحال و بختیاری را ضروری دانست و افزود: این استان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های قابل‌توجهی در زمینه‌های آب، خاک، منابع‌طبیعی و کشاورزی دارد.

مردانی ایجاد پایگاه‌های مشترک دانشگاه و صنعت، راه‌اندازی مراکز تحلیل داده‌های اقتصادی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین دیجیتال را زمینه‌ساز تصمیم‌گیری‌های مطلوب اعلام و تصریح کرد: تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری، جذب مشارکت بخش خصوصی و تسهیل در فرآیندهای اداری وضعیت چهارمحال و بختیاری را متحول می‌کند.

او با اشاره به تشکیل و فعال شدن شورای توسعه راهبری چهارمحال و بختیاری با همکاری هم‌استانی‌های مقیم تهران یادآور شد: فرصت‌های سرمایه‌گذاری باید با رویکرد علمی و عملیاتی پیگیری شوند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404022901947
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha